Välkommen till vår nya hemsida

Hemsidan är öppnad genom Bygdegårdarnas Riksförbund. Här hittar ni information om byagården, hur man bokar den och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar och säg vad tycker om vår nya sida.

Hjärtligt välkommen!

 

 

Publicerat:

Kategori: Nyheter

Kommentarer

Snyggt byggt! Fräsig sida 😉

Kommenterat av Jimmy den 2012-03-02 klockan 15:41

Hej! Jag tycker att man ska göra övernattingslägenhet. Det finns ju reda vatten avlopp och möjlighet till ett litet kök så kostnaden för att färdigställa lokalen kan inte kosta så mycke.Och då får ju föreningen in intäkter. Jag tror att många med mig ej har plats för nattgäster därför är detta alternativ det bästa. MARIANNE GÖRANSSON

Kommenterat av Frederick den 2012-09-07 klockan 00:32
Kommentera